Dalyan Lezzet Grubu, taşındığı yeni tesisiyle günlük 15 bin kişilik üretim kapasitesine ulaştı.
Dalyan Lezzet Grubu, taşındığı yeni tesisiyle günlük 15 bin kişilik üretim kapasitesine ulaştı. Hizmet verdiği müşteri sayısını artıran firma, günlük 4 bin kişilik yemek üretimi ile faaliyetlerini sürdürüyor. kobiden.com`un haberine göre; gıda güvenliğinden ödün vermediklerini belirten Dalyan Lezzet Grubu Tabldot İşletme ve Muhasebe Müdürü Tuğba Dalyanoğlu, Şirketimizin yatırımlarını yeni yapmış bulunmaktayız. Bu yılın mayıs ayında 400 metrekare üretim alanından, toplam 2 bin 100 metrekarelik yeni tesisimize geçmiş bulunmaktayız. Günlük 15 bin kişilik yemek yapma kapasitesine sahip tesisimiz ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak, dengeli ve sağlıklı beslenme ilkelerine bağlı kalarak ve sosyal sorumluluk bilinci ile davranarak gıda ürünlerini sunmak ve firmamıza hazır yemek sektöründe verilebilecek en iyi kaliteyi sunmayı hedefliyoruz. Yenilebilecek dört çeşit yemeğin maliyetini düşük tutabiliriz. Fakat düşük maliyetle dört çeşit yemek verip pazarı bozan kaliteyi düşüren firmalar da var. Biz, kurulduğumuz yıldan bu yana kalitemizi en üst düzeyde tutarak ve en iyi hizmeti vererek çalışmaktayız dedi.
1966 yılında Yaşar Dalyanoğlu’nun önderliğinde Denizli eski santral garajında lokanta olarak faaliyete başladıklarını söyleyen Tuğba Dalyanoğlu, Hizmet alanlarımızı genişletmek amacıyla yola çıktık. Firmamız, 1988-1992 yılları arasında ilimizin üç önemli noktasında esnaf lokantacılığında yeni bir dönem başlatmıştır. Denizli’nin gelişen sanayisi ile birlikte 1995 yılında Dalyan Lezzet Grubu kuruldu. Amacından Ödün vermeyen Dalyan, verdiği hizmetler aranan catering şirketlerinden biri konumuna geldi. Şirketimiz, her zaman dengeli beslenme ve sağlıklı bir toplumu gözeterek faaliyetlerini yürütüyor şeklinde konuştu.